Financieel managment

Belastingen

Belastingaangiftes horen er bij en zeg nu eerlijk meestal is dat geen leuk werk. Talloze regeltjes waar u zich aan moet houden en net op het moment dat u eindelijk denkt alles door te hebben wijzigen de regels of zijn ze net niet meer op u van toepassing.
En dan hebben wij het nog niet over alle uitzonderingen. Kortom een bos waardoor menigeen de bomen niet meer ziet. Gelukkig zien wij die nog wel. Aangiftes doen is ons werk en zijn wat ons betreft een logisch gevolg vanuit een goede administratie.
Heb je de administratie op orde dan is een aangifte voor ons relatief gezien niet veel werk. Samen met u zullen wij altijd proberen er het maximale er uit te halen. Wij zien dat als ons werk, of noem het een sport, om zo gunstig mogelijke aangiftes te doen. Hierbij gaan wij actief op zoek naar de grenzen maar gaan deze nooit over. De wet is wat ons betreft nog altijd de wet. Wij verzorgen dan ook al uw aangiftes voor de inkomstenbelasting (IB), loonheffing (LH) en vennootschapsbelasting (VpB).

Andere diensten van ABACUS

Financieel Management

Op enig moment komt een bedrijf in een volgende fase. Groei of gewoon stabilisatie.

Administraties

Het (goed) bijhouden van een administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijke last.

VVE

In de loop van der tijd zijn wij gegroeid naar een kantoor waar u zeer goed het reilen en zeilen van uw Vereniging van Eigenaars kunt onderbrengen.