Financieel managment

Administratie​​

Het (goed) bijhouden van een administratie wordt vaak gezien als een noodzakelijke last. Ondernemers zijn met van alles en nog wat bezig en hebben vaak onvoldoende tijd om ook nog eens de administratie bij te houden. En dat terwijl een goede administratie zoveel meer kan betekenen. Natuurlijk kunnen wij aan het eind van een jaar uw gehele administratie keurig netjes verwerken tot een balans en verlies- en winstrekening. U krijgt dan ook adviezen over hoe zaken anders, beter, op te pakken. Administratie is dan een soort geschiedschrijving. In onze visie is het beter om actief met uw administratie om te gaan. Met actief bedoelen wij dat wij samen met u de administratie inrichten zodat u overzicht houdt op uw onderneming en vanuit uw administratie de nodige sturinggegevens krijgt. Dat maakt het voor u overzichtelijker en informatief.
U ziet, u kunt met ons alle kanten op. Van eenvoudige verwerking van gegevens tot een dynamisch ingerichte administratie waarmee u aan de slag kunt. Voor beide manieren van werken geldt bij ons altijd dat u iets meer krijgt. Die meerwaarde zit hem in ons meedenken met u om de administratie niet een last te laten zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw salarisadministratie verzorgen. Als wij een doelgroep zouden moeten aangeven dan zijn dat de vrije beroepen. Hierin laten wij ons niet beperken door enige ondernemingsvorm.

Als wij ons kantoor bondig zouden moeten omschrijven komen wij op de volgende kenmerken:

  • Praktisch
  • Persoonlijk
  • Resultaatgericht
  • Openheid
  • Altijd op zoek een toegevoegde waarde

Andere diensten van ABACUS

Financieel Management

Op enig moment komt een bedrijf in een volgende fase. Groei of gewoon stabilisatie.

Belastingen

Belastingaangiftes horen er bij en zeg nu eerlijk meestal is dat geen leuk werk.

VVE

In de loop van der tijd zijn wij gegroeid naar een kantoor waar u zeer goed het reilen en zeilen van uw Vereniging van Eigenaars kunt onderbrengen.